1||,  - CLICK AICI PENTRU DETALII
ALPLAST CONSTRUCT va sta la dispozitie cu produse variate, solutii tehnice simple sau complexe cu variante optime ca raport calitate-pret. Automatizările pentru uşi sau chiar realizarea lor sunt specialitatea noastră. Gama profilelor EXALCO reprezinta o varianta garantata calitativ de noi, avand o experienta de 10 ani in montajul acestor tipuri de profile.
Fiecare proiect se adapteaza fidel intentiilor dumneavoastra prin intermediul unei echipe de ingineri constructori urmarind cu prioritate calitatea si nu in ultimul rand costurile raportate la nevoile si necesitatile dumneavoastra.
produs nou
1||,  - CLICK AICI PENTRU DETALII
S.C. ALUMPROFIL METAL SRL este o societate cu capital integral privat, are ca obiect principal de activitate importul si distributia profilelor din aluminiu eloxat si folio folosite in amenajari interioare, industria mobilei, constructii si publicitate.
Totodata societatea noastra asigura servicii de debitare profile, motaj, fabricarea de kituri gata de montaj pentru balustrade, sisteme rame usi batante si glisante pt mobiler.
Pentru a putea evalua oferta noastra de produse dispunem de un show-room in Str. Basarabilor nr. 16, Sector 5 unde un personal calificat va poate da toate informatiile necesare.
produs nou
produs nou